nedjelja, 19. listopada 2014.

Catrice camouflage cream


Dugo sam već u potrazi za dobrim korektorom ali mi nije nijedan zapinjao za oko u želji da ga probam. Preko zime dobijem ledeno bijelu boju lica i najsvijetlija nijansa koju sam našla bila je Artdeco-ova kamuflaža broj 1 sa zelenim podtonom za neutralizaciju crvenila. I dalje služi svojoj svrsi. Tamni podočnjaci se više nisu mogli kriti iza slojeva pudera, djeluje mi neprirodno. U kupovini sam se dvoumila između Catriceove palete korektora i kamuflažne kreme. Odabir je pao na kamuflažnu kremu u nijansi 010 Ivory što je ujedno i najsvjetlija nisansa iz te linije.



Proizvođač o proizvodu:

Korektor krema sa visokim prekrivanjem. Dugotrajna tekstura se savršeno stapa sa kožom za nevidljive promjene. Prekriva nedostatke kože, ožiljke i promjene boje na koži.
Dolazi u tri nijanse 010 Ivory, 020 Light Beige, 030 Rosy Sand. 

Sastav:
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA ALBA (BEESWAX), PETROLATUM, SILICA, TALC, PARAFFIN, PROPYLENE GLYCOL STEARATE, OZOKERITE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), ALLANTOIN, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Dolazi u kutijici od čvrste plastike, crne boje sa prozirnim poklopcem na navrtanje. Krema nije suha kao Artdeco-va, nijansu je kremastija ali joj je takođe potrebno jako blendanje kao i Artdeco-voj kremi. Prekrivenost je srednja do potpuna, nadogranja se radi nanošenjem laganih i tankih slojeva i upornim blendanjem. Lijepo se stapa sa kožom. U pakovanju dolazi 3g proizvoda. Cijena je 6,25 KM u cm prodajnim mjestima.





Nema komentara :

Objavi komentar