subota, 4. listopada 2014.

Dikla- krema za njegu noktiju

Ovu čudesnu kremu mi je preporučila prijateljica nakon što sam prije par godina skinula gel sa noktiju. Nokti su mi bili tanki, oštećeni i listali su se. Nakon već par dana upotrebe vidjeli su se prvi znakovi poboljšanja.
Krema se može kupiti u apotekama, cijena joj je oko 5 KM. Proizvodi je Nevena Leskovac.


Proizvođač o kremi
Visoko efikasna krema za regeneraciju krtih, naprslih i polomljenih noktiju pomoću aktivnog kompleksa vitamina E i D- pantenola. Omogućava povećanu zaštitu od spoljašnjih utjecaja. Nokti postaju jači, elastičniji i otporniji na naprsline i lomljenje. Brzo i otpuno se upija u kožu i korijen nokta. Krema takođe snažno pomaže regeneraciju zanoktica i štiti ih od otvrdnjavanja i oštećenja. Formula je savršeno prilagođena da u korijenu osigura zdrav rast nokta.
Primjena
Za intenzivan tretman veoma suhih noktiju i zanoktica kremu utrljajte dva puta dnevno 4-8 nedjelja. Za svakodnevnu njegu ruku i održavanje zdravlja noktiju i zanoktica kremu nanesite uveče i ostavite da djeluje tokom noći.
Rok trajanja je 30 mjeseci od datuma naznačenog na pakovanju.

Kremu inače koristim zimi i kada osjetim da su mi nokti suhi ili počnu da se listaju. Umasiram je u nokte par puta dnevno, ako su teže oštećeni nanosim kremu na čiste nokte bez laka. Redovno je koristim kao tretman pred spavanje. Preko zime spada u obaveznu njegu ruku. Štiti kožu od pucanja na hladnoći te nokte i zanoktice od isušivanja. Kremu toplo preporučujem svima vama koje muku mučite sa suhom kožicom noktiju i krhkim noktima.

Nema komentara :

Objavi komentar