ponedjeljak, 12. svibnja 2014.

Flormar lakovi

S ciljem da ubijem ovo ružno vrijeme danas sam se igrala sa Flormar lakovima koje sam juče kupila. Koristila sam mliječno bijeli i crveni lak. Nisam ljubitelj nail arta na svojim noktima, više volim jednobojne nokte. To ne znači da ne volim vidjeti nail art na noktima djevojaka :).
Flormar lakovi su nešto rjeđi od lakova koje inače koristim. Još uvijek sam u potrazi za crvenim lakom koji će pokriti bijele vrhove noktiju. Kada stavljam svijetle nijanse, vrh je gotovo neprimijetan, ali čim stavim crveni lak ono se zabijeli kao da ispod imam french urađen :). 


Nanijela sam tri sloja laka. Lak je iz kolekcije Wet look, nijansa WL07. Lak se relativno brzo suši, miris ne peče za oči. Njegova redovna cijena je 3 KM. Ima lijepu široku četkicu. Zamjerka je što poklopac lijepo ne naliježe u ruku, kao što vidite na slici da ravni dijelovi poklopca nisu poravnani sa ravninom četkice.


Drugi lak koji sam isprobala danas bio je mliječno bijeli. Takođe sam nanijela tri sloja laka. Brzo se suši. Četkica mu je dosta manja u poređenju sa crvenim lakom što mi se ne dopada. Lak je jako rijedak što izaziva prelijevanje ako slučajno naneste previše laka na nokat. Njegova redovna cijena je takođe 3 KM. Broj nijanse je 412. Oba laka imaju po 11 ml.




Da li ste isprobale Flormar lakove, jeste li zadovoljne njima?



Nema komentara :

Objavi komentar